...
hirdetés
Euró: 385 Ft   |   Dollár: 355 Ft
Benzin: 615 Ft/l   |   Dízel: 657 Ft/l
2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett

Műsoraink

KALOCSAI HÍRADÓ
Nézőink legkedveltebb műsorában részletesen beszámolunk Kalocsa és térsége legfontosabb eseményeiről, beleértve a kulturális rendezvényeket, közösségi kezdeményezéseket, valamint a gazdasági és sportélet friss híreit. Ez a műsor egyfajta ablak, amelyen keresztül betekintést nyújtunk a helyi közösségek életébe. Az érintettek megszólaltatásával és helyszíni beszámolókkal igyekszünk árnyalt képet festeni térségünk legfontosabb történéseiről.

A műsor adásai >>>

KALOCSAI HÍRADÓ EXTRA
Hetente egyszer, pénteken a friss híradó után a hét legfontosabb, legérdekesebb témájának megvitatásához szakértő vendéget hívunk stúdiónkba, hogy közreműködésével feltárjuk az események hátterét, valódi mélységében járjuk körbe az aktuális témát, és lehetőséget teremtsünk nézőinknek is elmélyedni a kérdéskörben.

A műsor adásai >>>

KÖZÉLETI MAGAZIN
Magazinunk Kalocsa és a térség közéleti történéseit mutatja be. Legyen szó nyílt napokról, intézményi felújításokról és átadások ünnepélyes eseményeiről, fesztiválokról, rendezvényekről, vagy a lakosságot megmozgató és érdeklő eseményekről.

MÚZSA
Múzsa című kulturális magazinunkban a művészetek izgalmas világába kalauzoljuk el nézőinket. Velünk tarthatnak a legfrissebb tárlatok bemutatóin, elmélyedhetnek a fesztiválok, rendezvények varázslatos pillanataiban, újra átélhetik a koncertek, színházi előadások hangulatát, vagy elmerülhetnek a  népművészet, a népzene és a néptánc évszázadokon átívelő örökségének felfedezésében.

A műsor adásai >>>

A VÁROSHÁZÁRÓL JELENTJÜK
Műsorunkban Kalocsa Város Önkormányzata képviselő-testületének ülései teljes egészében, vágatlanul helyet kapnak, illetve emellett fél órás részek formájában az összes ülést újra megtekinthetik nézőink. Magazinunk minden hétszer kétszer jelentkezik friss műsorral.

A műsor adásai >>>

BIBLIAÓRÁK
Műsorunk a Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek által tartott bibliaóra felvételről történő közvetítését tekinthetik meg nézőink, minden héten hétfőn.

MEGYEI KRÓNIKA/MEGYEHÁZA
Vármegyei hírműsorunk változatos hírekkel, információkkal szolgál nem csak Kalocsa közvetlen térségéről, hanem vármegyénk távolabbi pontjairól is. A műsorban a hangsúlyt a jó példák, az elért eredmények megjelenítésére helyezzük és tudatosan kerüljük a baleseti, bűnügyi, kudarcos híradásokat.

KÉPÚJSÁG
Hírek, közérdekű információk, állásbörze, szolgáltatások, időjárás, sport, képújsághirdetések. Hirdetési lehetőségekkel, feltételekkel és árakkal kapcsolatban érdeklődjön a kalocsaitelevizio@gmail.com email címen.